Winkel ook bij: batterij&zo fröbel&zo pen&zo potlood&zo
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Betaalmethoden

Bij de winkels van &zo webshops kunt u op 4 verschillende manieren betalen:

 1. iDeal (alleen Nederlandse klanten)
  De meeste gebruikte betaalmethode. Iedereen met een Nederlandse bankpas kan met iDeal betalen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank en keert terug op onze website als de betaling gelukt is. Wij krijgen meteen een signaal dat de betaling is gelukt en zullen de bestelling zo snel mogelijk gereed maken. Er zitten geen extra transactiekosten verzonden aan het betalen met iDeal.
   
 2. PayPal
  PayPal in een internationale betaaldienst waarmee u snel en makkelijk online af kunt rekenen. U dient eenmalig een gratis PayPal account te openen die u kunt koppelen aan uw bankrekening of creditcard. U rekent af in de betaalomgeving van PayPal en keert terug op onze website als de betaling gelukt is. Wij krijgen meteen een signaal dat de betaling is gelukt en zullen de bestelling zo snel mogelijk gereed maken. Er zitten geen extra transactiekosten verzonden aan het betalen met PayPal.
   
 3. MisterCash (alleen Belgische klanten)
  Iedereen met een Belgische bankpas kan met MisterCash/Bancontact betalen. U rekent af in de betaalomgeving van MisterCash en keert daarna terug op onze website als de betaling gelukt is. Wij krijgen meteen een signaal dat de betaling is gelukt en zullen de bestelling zo snel mogelijk gereed maken. Er zitten geen extra transactiekosten verzonden aan het betalen met MisterCash.
   
 4. SofortBanking
  SofortBanking is een internationale betaalmethode die het mogelijk maakt om snel en makkelijk via de betaalomgeving van uw eigen bank een overschrijving te doen. Wij krijgen op korte termijn, vaak sneller dan bij een vooruitbetaling (overboeking), een signaal dat de betaling is gelukt en zullen de bestelling zo snel mogelijk gereed maken. Er zitten geen extra transactiekosten verzonden aan het betalen met SofortBanking.
  Aangesloten banken in Nederland: ABN Amro, ING, Fortis en SNS Bank
  Aangesloten banken in België: Argenta, AXA, Belfius, BNP Paribas Fortis, Bpost bank, ING België en KBC
   
 5. Vooruitbetaling (overboeking)
  Het is ook mogelijk om uw bestelling per overboeking te verrichten (vooraf betalen). In dat geval verricht u eerst de betaling, waarna wij bij ontvangst van de betaling de bestelling versturen. Na bevestiging van uw bestelling ontvangt u van ons een bericht met de betaalgegevens. Wanneer uw betaling is ontvangen (dit kan afhankelijk van uw bank een aantal werkdagen duren) zullen wij de bestelling zo snel mogelijk gereed maken. Er zitten geen extra transactiekosten verzonden aan het betalen middels vooruitbetaling.

  Informatie voor overschrijven:

  IBAN: NL21 KNAB 0254 8900 16
  t.n.v. Enzo webshops te Oisterwijk
  o.v.v. het ordernummer

  (voor buitenlandse klanten; BIC: KNABNL2H)